| Nieuwbouw | Constructie | Verbouw | Aanbouw |

 

Kwaliteit staat voorop bij Flexibouw. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.
De medewerkers van Flexibouw staan graag voor u klaar. Al 17 jaar zijn wij actief in voornamelijk verbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Dit zijn dan ook onze sterke punten. Wij kunnen u vanaf het begin begeleiden van ontwerp tot oplevering. Het grote voordeel van ons bedrijf is dat degene die ontwerp/offerte (Twan Leijten) tevens elke dag op de bouw is en zo de lijnen tussen klant en uitvoering kort zijn. 

Door in een klein teamverband te werken, is het mogelijk om flexibel en slagvaardig op te treden. Doordat we ons personeel breed inzetten op zowel verbouwingen, renovatie als onderhoud, blijft niet alleen de vakkennis maar ook de motivatie op een hoog peil. Dit komt het eindresultaat ten goede. Wij werken samen met een trouw team van medewerkers en onderaannemers zodat we met een strakke planningen zo snel mogelijk tot een goed resultaat komen. flexibouw

Aannemersbedrijf Flexibouw BV - Twan Leijten

www.flexibouwhelden.nl
info@flexibouwhelden.nl
tel. 077-3077952
Postadres;
Flexibouw BV
Akkerveld 66
5988JE Helden

Afleveradres;
Flexibouw BV
Maasbreeseweg 30
5981NB Panningen